Aktiv HMS Prosjekt på SUS 2023

Prosjekter

Sikker byggeplass på SUS2023

I 2021 inngikk SUS2023 en avtale med Aktiv HMS Prosjekt AS om å håndtere oppfølgingen og samordningen av helse, miljø og sikkerhet (HMS) på byggeplassen til det kommende sykehuset i Stavanger.

Sikkerhet og strenge standarder

Sikkerheten er av aller høyeste prioritet for oss når vi bygger det nye sykehuset. Vi har også et nært samarbeid med Arbeidstilsynet for å sikre at vi opprettholder strenge standarder.

I partnerskap med Aktiv HMS er målet vårt å garantere at alle som er involvert i prosjektet leverer på dette, uttalte Kari Gro Johanson, prosjektdirektør i SUS2023.

>> Les også artikkel på bygg.no

Aktiv HMS har til enhver tid hatt 3-5 dedikerte medarbeidere som aktivt har fulgt med på og styrt samordningen av vern- og miljøarbeidet på byggeplassen.

Komplekst og omfattende

SUS2023 har hatt en hektisk periode på fire år mens de arbeidet med det nye sykehusprosjektet på Ullandhaug i Stavanger. Dette prosjektet er svært komplekst og omfattende, med nesten 90 separate entrepriser og 120 leveranser av medisinsk utstyr. Opp til 700 personer har jobbet samtidig på byggeplassen i de mest intense periodene av prosjektet.

Se video: Kundereise nye SUS

Publisert i